Cautare

2160 de rezultate pentru "om spanzurat la pitesti crtierul craiovei videoclip antena 1" (3.71 secunde)
Plopii de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Craiova, au fost condamnati inca de anul trecut, cand municipalitatea a desenat o noua artera de circulatie, cu benzi suplimentare la intersectii si cu cateva sute de locuri de parcare pe margini, dupa modelul patentat pe Calea Bucuresti.
O noua dovada a debandadei care a caracterizat Regia Autonoma Apa Craiova zeci de ani a iesit la iveala ieri, cand un craiovean care a demarat lucrarile de construire a casei, pe strada Bariera Valcii, la nr.
Ofertele depuse la Primaria Craiova pentru asfaltarea strazilor orasului nu se lasa descifrate de functionarii publici.Comisiile de licitatie din Primaria Craiova s-au blocat in cateva dosare. ... Aproape o luna i-a luat uneia dintre comisii sa ajunga la concluzia ca...
Primarul Craiovei a declarat ieri ca partidul l-a lasat deoparte in aceste alegeri. ... A fost o gandire gresita la nivel de judet si de municipiu. ... Eu sunt primarul Craiovei, nu al partidului.
Primarul Craiovei a declarat ieri ca partidul l-a lasat deoparte in aceste alegeri. ... A fost o gandire gresita la nivel de judet si de municipiu. ... Eu sunt primarul Craiovei, nu al partidului.
Conducerea judetului, invitata miercuri la sedinta de guvern, a prezentat problemele cu care se confrunta Doljul si a primit, ca raspunsuri, promisiuni.
Atributiile exclusive ale primarului Craiovei, Antonie Solomon, au fost delegate din nou, acesta neavand voie sa-si exercite prerogativele, din cauza unei decizii penale a Curtii de Apel Galati.
Printr-o decizie de primar, Antonie Solomon i-a retras toate atributiile viceprimarului Marinica Dinca, devenit inamicul public numarul unu pentru edilul-sef al Baniei Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a emis o decizie prin care i-a adus la cunostinta viceprimarului Marinica Dinca faptul ca de la 25 octombrie acesta nu-si va mai putea exercita atributiile aferente pozitiei sale.
Primarul Craiovei a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca respecta dreptul la libera exprimare al protestatarilor din centrul municipiului, dar ca, indiferent de doleantele lor, acestia trebuie sa respecte legea.
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
In conferinta de presa sustinuta ieri, primarul Craiovei a fost intrebat ce planuri are pentru organizatia judeteana a UNPR, in fruntea careia a fost numit cu o saptamana in urma, desi el e inca membru al PDL.
Primarul Craiovei a anuntat vineri ca ar putea fi susținut inclusiv de PDL pentru un nou mandat, ca si candidat din partea Miscarii Populare Intors de la Bucuresti, de la o reuniune regionala a UNPR ce a avut loc joi, Antonie Solomon a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca este foarte posibil sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Craiova din partea Miscarii Populare, alianta in curs de formare care va cuprinde PDL, UNPR, PNTCD si PER.
Chiar daca diferenta s-a redus la jumatate, Olguta a primit aproximativ 6.000 de voturi in plus fata de Solomon, cam cat un cvartal de sapte blocuri turn cu alegatori. ... Ceea ce la inceput parea greu de crezut, a devenit acum realitate.
Pentru reteaua de drumuri a Noului Rast se bat zece firme mari, care au fost invitate la negocieri de Consiliul Judetean (CJ) Dolj. Unele dintre ele sunt implicate deja in alte lucrari de anvergura, cum ar fi modernizarea centrului Craiovei.
Reprezentantii Primariei Craiova si ai mai multor localitati limitrofe (Podari, Isalnita, Simnicu de Sus, Ghercesti, Pielesti, Breasta, Malu Mare, Bucovat, Mischii si Carcea) au participat recent la o intalnire cu specialistii Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, pentru a identifica o lista de prioritati care s-ar putea transforma in proiecte cu finantare UE.
In Banie insa, numarul celor interesati, care ar fi trebuit sa depuna cerere la primarie, este zero. Problema locuintelor, pentru tinerii sub 35 de ani, a fost reluata inca de la sfarsitul lui 2006, cand Ministerul Transporturilor si Constructiilor a elaborat un nou proiect de hotarare in acest sens.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
Locuitorii Craiovei s-au debarasat cu greu de lucrurile care nu le mai sunt de folos.
În cadrul „Lunii padurii“, actiune aflata în plina desfasurare, Directia Silvica Dolj a invitat pensionarii din silvicultura la o întâlnire cu mai tinerii colegi aflati în activitate.
google-analytics.com